Velkommen til Skive Svømmeklub Poseidon.

_____________________________________________________________________________

 - Så er den nye hjemmeside kommet på nettet, den vil i den kommende tid blive opdateret så den gerne skulle være let at bruge.

Vi er kommet godt igang med den nye sæson i svømmeskolen, og de fleste svømmere er ved at være på plads på det rette hold.


Når man tilmelder sig er det vigtigt at man bruger den profil der er oprettet, skulle der være ændringer f.eks. telefonnummer, adresse, mail eller lignende, skal i gå ind og rette det og IKKE oprette en ny profil.
 
Kommer man til at tilmelde sig et forkert hold, skal man ikke tilmelde sig det 'rigtige' også, men sende en mail og vi vil så flytte svømmeren til det rigtige hold. 
 
Har i glemt password er der et lille ikon ved login i kan bruge, så vil i få en mail der vil hjælpe jer videre, har i ændret mail siden sidste tilmelding, send da en mail og vi retter det for jer
 
Hvis i har problemer, kan i skrive en mail og vi skal hjælpe jer. 
  
Oprettelse af profil.
 
Her er det vigtigt at det er svømmeren der oprettes, og ikke forældrene.
 
Er der flere søskende skal man oprette en profil pr. person.
 
 
Man går derefter ind under menupunktet  "Holdtilmelding".
 
Der vil man se en kort beskrivelse af de forskellige hold. når man har fundet holdet, klikker man på navnet og kommer derefter ind og kan se tidspunkterne, hold musen hen over prisen og klik.
 
Hvis man får en meddelelse om at alderen ikke passer, kan man se bort fra dette, - alderen er kun vejledende, så fortsæt bare med tilmeldingen, der er en beskrivelse i den menu der kommer frem. 

 
Hvis der er hold der ikke er store nok, forbeholder klubben sig ret at lægge hold sammen
 
Ret til ændringer forbeholdes.

Vores sponsorer